Laster...

Plattformhøyde ≤ 120 cm

Lekestativ for stor og liten: Plattformhøyde 90 cm opptil 120 cm

Et Wickey-lekestativ forvandler hagen din til en eventyrslekeplass for små oppdagere. Klatrestativene med plattformhøyder fra 90 cm til 120 cm egner seg for små og større barn, slik at mange års lekeglede er garantert. Fra lekeborg til ridderborg - det finnes et passende lekestativ eller et ideelt lekehus i tre for alle jenter og gutter i Wickey Online Shop. Takket være våre fantasifulle designer og mangfoldige modeller finner hver familie det perfekte klatrestativet til egen hage hos Wickey.

Individuelt lekestativer for barn i egen hage

De kvalitets- og sikkerhetskontrollerte klatretårnene i tre fra Wickey gir ethvert barn glede, og de er absolutt noe å se på! Lett som bare det klatrer eventyrerne på lekeapparatene i hagen; via fargerike klatregrep som er festet på klatreveggen og klatrestigene, går det høyt i været. Når de har kommet seg opp, suser alle barna ned på rutsjebanen og lander mykt i gresset eller på de utlagte fallsikringsmattene. Mange lekestativer er dessuten utstyrt med to husker, og dermed blir det aldri kjedelig. Ved leking sandkassa slipper barna sin kreativitet fri, og i lekehuset i tre har de sitt eget rike. Her blir sanne heltehistorier skrevet!

Enten det er for privat bruk i hagen hjemme eller for offentlig område: Med et lekestativ i merket Wickey forvandler du hvert sted til en fantasifull lekeplass der det garanteres å ha det gøy! Velg helt ukomplisert fra et mangfold av ulike klatrestativer, lekehus på stolper eller lekestativer for barn, så kommer alle barn til å elske å leke ute.

Også i mindre hager egner et Wickey-lekestativ seg utmerket takket være plassbesparende modeller. Ønsker du noe som virkelig er unikt? Da har du kommet riktig hos Wickey, for alle våre lekestativer i tre er utformet slik at du kan lage et originalt lekestativ for dine små gjennom de ulike oppstillingsmulighetene og et individuelt fargevalg på tilbehørsdelene. Uansett om det dreier seg om et trehus, klatrestativ eller klassisk lekestativ med rutsjebane og huske - med plattformer i riktig høyde for barna på 90 cm til 120 cm dekkes behovet for alle eventyrslystne oppdagere!

101 Varianter med tilbehør for klatrestativer i tre

Et teleskop for ekte pirater, basketballkurver for sportsentusiaster eller en krittavle for kunstnere med talent - med supre tilbehørsartikler pepper du opp lekestativet i tre eller klatrestativet og skaper et individuelt lekeparadis for de små. Tilbehøret ser ikke bare supert ut, det fremmer også kreativiteten til barnet. Utvidelsessett, slik som f.eks. Wickeys enkelt- og dobbelthusker, våre turnstenger og sandkasser gjør opplevelsesparadiset komplett. Her opplever de små oppdagerne fantastiske eventyr!

Kjøpe høykvalitets Wickey lekestativer til en rimelig pris

For at oppbyggingen av det nye lekestativet også skal gå lett, leverer Wickey alltid en enkelt forståelig monteringsanvisning. Sikkerheten til dine barn har øverste prioritet for oss, derfor satser vi på høy kvalitet og tre med lang levetid. Det stabile massive treverket til lekestativene og lekehusene blir trykkimpregnert med en spesiell prosess, slik at treet er spesielt værbestandig. Et ekstra belegg er ikke lenger nødvendig. For at lekestativet også skal holde stand ved selv de villeste eventyr, finner du et utvalg av forankringer i vår onlineshop for ulike typer bakkeegenskaper. Sortimentet av fallsikringsmatter avrunder sikkerhetspakken.

Det finnes ulike muligheter til å skape et individuelt hagelekeapparat og et førsteklasses lekeparadis for de små. Ta deg tid og la deg inspirere av supre tilbud rundt våre Outdoor lekeapparater.