Wickey lekestativer med plattformhøyder fra 150 cm til 210 cm

Wickey lekestativer med plattformhøyder fra 150 cm til 210 cm vil garantert sørge for masse glede blant oppdagerne dine. Med eventyrlige klatrestativer, lekehus på stolper eller lekestativer i den egne hagen, har både små og store helter sitt eget lekeparadis. Husk om kapp med nabobarna på trehusken og klatre høyt opp på klatrestigen. Etter at de har kommet seg opp, kan de slippe fri fantasien. Om det dreier seg om å pønske ut hemmelighetsfulle planer i lekehuset, løpe over de spennende vaklebroene eller heller ta turen ned den lange bølgerutsjebanen - utvalget er veldig stort. Svinge seg i luften på dobbelhusken eller bygge en gigantisk borg i sandkassen - kreativiteten har ingen grenser.

Wickey klatrestativer egner seg for barn fra 3 år og opp. Våre lekestativer i tre blir utformet og produsert i Tyskland. Selvfølgelig gjennomgår alle hagelekeapparatene en intensiv kvalitets- og sikkehetskontroll. Fremfor alt overbeviser det robuste trykkimpregnerte treverket med høy kvalitet og ekstrem værbestandighet.

Individuelle lekestativer i tre og lekehus på stolper

For å kunne tilby deg et stort utvalg av individuelle lekestativer og trehus i tre finnes ulike produktserier tilgjengelige i onlineshopen. Merkene Wickey Smart, Wickey Prime og FATMOOSE er beregnet til bruk i egen hage. Lekestativene fra Wickey GIANT er egnet for lekeplasser på offentlige steder, da disse er sertifisert etter kravene i DIN-standardsertifikat EN 1176.

Wickey hagelekeapparater tilbyr utallige varianter: Velg mellom lekestativer med rutsjebane eller et klatrestativ med huske og rutsjebane. Elsker barna dine ridderleker? Da har vi supre lekeborger med klatrevegg, vaklebroer, taustiger og flere tårn i tilbudet vårt. Like elsket er det koselige lekehuset på stolper med en plattformhøyde på 150 cm. Våre lekehus på stolper tilbyr et romslig lekehus der barna forteller hverandre utrolige historier og hviler ut etter eventyrene. Deretter begynner de helteaktig på igjen: Takket være lekehuset på stolper med rutsjebane kan de komme seg lynraskt ned på bakken, på barnehusken svinger de seg sammen frem og tilbake. Med klatregrep kommer de seg litt etter litt tilbake til lekehuset i tre. Spesielt større barn vil ha stor glede av et Wickey lekehus på stolper.

I tillegg til de ulike lekestativene tilbyr Wickey også et stort utvalg av sandkasser i tre. Du velger ganske enkelt den passende størrelsen for sandkassene og får også et sandkasselokk i kombipakken.

Bygge lekestativet selv

Sammen med mamma og pappa oppretter utendørsbarna på få håndvendinger sin egen lekeplass. Med den utførlige byggeanvisningen, er det ganske lett å bygge et Wickey lekestativ selv. Byggepakken inneholder de nødvendige trykkimpregnerte bjelkene, skruene og sikkerhetskappene, samt tilbehørsartikler.

Vi anbefaler deg å stabilisere lekestativet med ankre i tillegg. Til dette er det best å bruke et anker som passer til lekeapparatet og bakken i hagen. Wickey tilbyr ulike modeller fra jordanker til bakkeanker og vinkelanker. Disse skal festes på trebjelkene til lekeapparatet og deretter sementeres inn. For at bakken skal være dempet legger du på fallsikringsmatter.

Hagelekeapparater som kan utvides uendelig

Hos Wickey har du dessuten muligheten til å utvidet lekestativet eller klatrestativet som du allerede har med ulikt tilbehør og lekeapparater. Våre hagelekeapparater er utformet slik at du for eksempel kan montere et huskestativ på lekestativer for barn. Også lekestativtilbehøret, slik som et teleskop for barna, en basketballkurv eller en sirene kan enkelt monteres på lekeapparatet i tre.

For spesiell moro med husking kan du bestemme deg for ulike typer huskeseter. Fra babyhuske, til den klassiske barnehusken til den eventyrlige netthusken - det finnes en passende huske for ethvert barn på nettet.

Vårt tips: Se deg gjerne rundt på salgssidene i vår onlineshop. Der kan du kjøpe et lekestativ til en gunstig pris og glede deg over et ekte kupp. Bruk våre supre rabatter. Flere fantasifulle lekestativer og trehus finner du hos FATMOOSE!

Sammenlign Produkter