Spar på vårt SPRING SALE

Populære kategorier

Vi beklager at for tiden finnes det ingen sandkasser til salgs.

Sandkasser til barn

En Wickey-sandkasse er det perfekte lekeapparatet til bruk utendørs og er kjempegøy for alle barn. Wickeys sandkasser av tre har høy kvalitet, og du setter den lett opp i løpet av en ettermiddag. Så fyller du den med sand, og leken kan begynne. Sandkaker, sandslott, hemmelige tunneler – i sandkassen bygges det en spennende fantasiverden der barnet ditt er sjefen!

La deg overbevise av våre Wickey-sandkasser. Våre tresandkasser utmerker seg spesielt ved sin solide kvalitet og robuste utseende. En egen sandkasse gir deg mulighet til å se på barna som leker gjennom kjøkkenvinduet, og spesielt gøy er det når foreldre og barn baker sandkaker sammen. Sandkassen er enkel å tildekke, og du kan også en velge en sandkasse med lokk i Wickey-butikken. På den brede sittekanten kan både barn og voksne sitte komfortabelt når de leker sammen. Barnas venner og nabobarna kommer også til å sette stor pris på den morsomme sandkassen! Sandkassen din kan forøvrig kombineres perfekt med et av våre rimelige lekestativ. Her kan barna klatre, skli og huske sammen med vennene sine.

Sandkasse av tre

Wickey-sandkasser av tre fås i forskjellige størrelser. Sandkassens størrelse velger du etter hvor stor plass du har i hagen din eller etter hvor mange barn som skal leke der. Familier med flere barn eller mange besøkende bør velge en større modell. Da har alle byggmestere plass til sitt eget sandslott!

En sandkasse med lokk er en meget smart løsning, for den holder sanden ren og tørr. De komfortable sittebenkene med rygglene klappes ganske enkelt innover og forvandles til et praktisk lokk. Katter, fugler og andre dyr får ikke mulighet til å gjøre fra seg i sanden, og du blir spart for tidkrevende rengjøring. Forøvrig gjør en trehuske ved siden av sandkassen hagen din til barnas yndlingslekeplass.

Tilbehør til sandkassen

Det er kjempegøy å bygge sandslott, men å leke sisten og hoppe rundt er like moro. For at barna dine skal kunne løpe og leke trygt rundt sin Wickey-sandkasse, finner du også hjørnebeskyttelse til sandkasser i nettbutikken vår. Hjørnedekslene i kunststoff passer perfekt på alle hjørner og fås hos Wickey i praktiske sett med 4 stk.

Vi foreslår: For enda mer lekeglede utendørs har vi også flotte huskestativ i utvalget vårt. Huskene utformer du individuelt med flotte huskeseter fra Wickey.

#wickeyadventure

Bli inspirert av våre fornøyde kunder i hele Europa, slik at du kan skape ditt eget lille paradis, eller del ditt Wickey-paradis med andre, ved hjelp av Hashtag #wickeyadventure på Instagram

Sammenlign Produkter

chevron-right