Klatrenett Wickey Smart Net

Klatrenett Wickey Smart Net

Norsk mva er ikke inkludert i prisen.
Leveringstid: ca. 13/12/23 - 22/12/23
Dette produktet sendes per spedisjon, og levering er gratis til fortauskant. Vær klar over at den oppgitte leveringsdatoen forholder seg til at vi har mottatt betalingen i dag. Den omfatter den interne avviklingen av oppdraget samt frakttiden fram til kunden mottar forsendelsen. Leveringstiden kan avvike i enkelte tilfeller.

Klatrenett med konstruksjon Wickey Smart Net

Etter en lang fottur gjennom jungelen, bestemmer jungelforskerne seg for å ta en kort pause ved fossen. Noen nylig plukkede bananer og en deilig mango er den perfekte forfriskningen før de tar på seg ryggsekkene igjen og fortsetter ekspedisjonen sin. Etter få meter stopper forskerne, for foran dem ligger et stort nett av lianer. Vil jungel ekspertene klare å overvinne nettet før solen går ned?

Klatre eksperter, men også klatring nybegynnere, vil fullt ut nyte det frittstående Klatrenett Wickey Smart Net. Det kompakte klatrestativ passer også i små hager og er svært stabilt med sine 7x7 cm tykke stolper. Over årene kan klatrenettet kombineres og utvides med ekstra lekeapparater.
Wickey – Create your own adventure!

Merk: Klatrenettet må støpes inn med de medfølgende ankerne.

Finn ut her, hva som gjør Wickey spesiell.

Produktopplysninger

Productdetails
SKU621089
LxBxH92x7x240 cm

Viktig produktinformasjon

Optimal neøyaktighet

Treverk er et naturprodukt. Ved tørking kan det miste litt volum og trekker seg sammen, og det kan svulme opp om det blir fuktig. Derfor bør enkelte elementer borres på egen hånd, for å sikre passende forbindelser og stabilitet.

Advarsel

Egner seg ikke for barn under 3 år
Bare for hjemmebruk og under oppsyn av voksne
De oppgitte målene og fargene kan variere litt

¹ Den aktuelle garantien gjelder for alt treverk. Vil du ha mer informasjon om garantien og hva den omfatter, finner du det i garantierklæringen vår.

highlight
Laster...