• Laget i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Frau 1 200 kr gratis frakt*
  • Mer enn 1 million fornøyde kunder

Populære kategorier

Klatrestativ med sklie og huske

Et klatrestativ med sklie og huske i egen hage - det får barnas hjerter til å slå raskere! Et Wickey klatrestativ eller klatretårn tilbyr mange forskjellige måter å leke på og trene motoriske ferdigheter. Like mangfoldige som barnas preferanser er, like mangfoldig er også vårt utvalg av klatreutstyr for hagen. I motsetning til klatrestativer av metall, kan tre-klatrestativer tilpasses og utvides etter dine ønsker. Spillmulighetene kan for eksempel utvides med ekstra klatresteiner eller en rekkestang. I vår nettbutikk finner du definitivt klatretårnet som passer best for deg, barna dine og hagen din.

Bærekraftige klatrestativer av tre av høyeste kvalitet

Det spesielle med våre klatrestativer av tre er de mange forskjellige funksjonene de tilbyr. Klatrenett, klatrevegger, klatrestiger og mye mer er inkludert i leveransen og gjør lekeopplevelsen komplett. Fra kompakte modeller til klatrestativer med huske, er det riktige lekeapparatet for enhver hage og ethvert budsjett tilgjengelig. Ved siden av designet på våre tårn, er sikkerheten til barna dine det viktigste for oss. Som med alle våre utendørsprodukter, er også våre klatrestativer for barn laget av trykkimpregnert treverk og tåler vind og vær. De solide stolpene og bjelkene tåler også større belastning, slik at neste barnebursdag med et klatrestativ fra Wickey garantert blir en suksess! Spesielt klatring i trær innebærer mange risikoer, derfor er et leketårn for barn det beste valget hvis du vil støtte og fremme den sportslige entusiasmen. Vi sikrer høyeste kvalitet ved å nøye overvåke produksjonen vår og samarbeide bare med utvalgte leverandører. Selvfølgelig tenker vi også på miljøet under produksjonen. For våre klatretårn bruker vi gran- og furutre fra Øst- og Sentral-Europa, som kommer fra bærekraftig skogbruk.

Stort utvalg av klatrestativer for hagen

Enten det er et klatrestativ med sklie eller en reiseskål, verdsetter vi hos Wickey de individuelle ønskene til kundene våre. Derfor utvikler vi produktene våre slik at de kan utvides og kombineres med andre utendørs lekeapparater etter ønske. Et klatrestativ kombinert med en huskestativ er for eksempel en flott måte å lage din egen lekeplass på. La deg inspirere av våre kreative lekeideer og oppdag våre innovative klatretårn med plattformhøyder på 120 cm og 150 cm. Barn i alle aldre vil ha det gøy med våre klatrestativer for hagen, fordi noen hindringer krever dyktighet og ferdigheter. Hvis du vil kjøpe et klatrestativ, er Wickey det riktige valget. Våre kvalitetslekeapparater vil glede barna dine i mange år fremover. I tillegg til lek og moro, ønsker vi å fremme ferdighet og motorikk med produktene våre, og vekke idrettsutøveren i hvert barn!

#wickeyadventure

Bli inspirert av våre fornøyde kunder i hele Europa, slik at du kan skape ditt eget lille paradis, eller del ditt Wickey-paradis med andre, ved hjelp av Hashtag #wickeyadventure på Instagram

Sammenlign Produkter

chevron-right