• Laget i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Frau 1 200 kr gratis frakt*
  • Mer enn 1 million fornøyde kunder

Kjøp lekestativ billig på nettet

Wickey-butikken byr på en mengde forskjellige lekeapparater for barn. Sitt i fred og ro og finn frem til de beste tilbudene. Barneseng eller leketårn - vi har noe for alle!

For oss er det viktig å gi barna dine eventyrlig lekemoro. For alle små helter spiller hovedrollen i sin egen fantasiverden. Samtidig sørger produktene våre for at ungene får nyte frisk luft og skaperglede.

Hos Wickey finner du hele året lekesaker til hagen som husker og sandkasser i tre til flotte handlepriser. Og den skikkelige Wickey-kvaliteten: Alle produktene, fra lekestativtilbehøret til styltehusene med sklie, overbeviser med høykvalitets treverk som er trykkimpregnert og slitesterkt. Sprakende farger og lekre detaljer forandrer hagen og barnerommet til et fortryllende lekeparadis. Klikk deg gjennom de gode tilbudene våre, og finn favorittleketårnet ditt til redusert pris. Da får du garantert barnas øyne til å lyse.

Våre lekestativ: Billige og av høy kvalitet samtidig

Et eget klatretårn i hagen, betyr å leke ute og ha det gøy med venner til en rimelig pris. Wickey har jevnlig tilbudsuker. Oppdag kreative lekestativ som er produsert med stor omhu i Tyskland: Fra klatrestativ med to husker og sandkasse, til trehus med sklie, det finnes noe som passer alle. Lekestativet vårt i tre med plattformhøyder fra 90 cm til 210 cm, egner seg for barn i ulike aldre. Du har funnet det perfekte tilbudet, men de små piratene ønsker seg desperat et skipsror eller klatretak til sideveggen? Oppfyll drømmen til disse eventyrerne! Alle lekeapparater fra Wickey er lette å utvide med fargeglade leketilbehør. Da blir de individuelle lekebehovene til matrosene oppfylt. Sjekk ofte, så du ikke går glipp av et røverkjøp!

Husker og sandkasser i tre

Alle barn nyter å leke under åpen himmel. Ta av sokkene og stikk tærne ned i den myke, gylne sanden. Bygg spektakulære sandslott og sving deg høyt opp i luften på en av barnehuskene. I tillegg ti klatretårnene våre tilbyr vi også fine sandkasser og husker billig i nettbutikken vår. Wickey sandkasser kommer i flere varianter: Som en firkantet sandkasse eller som et sandkasseskip for sjørfarere. Velg størrelse ut fra plassen i hagen eller antall eventyrere. I tillegg bestiller du en billig huske i tre på nettet for å skape et ekte lekeparadis for barna i din egen hage. Klikk gjennom Wickey-salget for ikke å gå glipp av noen tilbud på husker og sandkasser.

Barnesenger 200x90 cm: Kjøp billig og bygg selv

Når de små oppdagelsesreisende har brukt kreftene ute på lektårnet med sklien, blir de akkurat passe slitne ved sengetid. Wickey har fantastiske barnesenger med eventyrlig lekeutstyr, slik at barna kan se frem til sengetid med glede. Lekne detaljer gjør den halvhøye sengen i barnerommet til en oase av velvære. Nå sørger det stabile, naturlige treverket for at barna drømmer i en sikker ramme. Vår Wickey barneseng fås i målene 200x90 cm. I butikken finner du også madrasser som passer. Barna vil elske å skli ned fra barneseng med sklie hver morgen. For å oppfylle ønsket om at alle barn skal ha sin egen lekeplass, har vi jevnlig billige barnesenger på Wickey-salget. Utvalget vårt spenner fra himmelske enkeltsenger laget av naturlig tre, via halvhøye senger og helt til prisgunstige køyesenger som garanterer søte drømmer. Velg den fantasiverdenen som passer best, slik at også de minste føler seg som de er i sitt eget eventyrland. Gå ut og jakt sammen med de små detektivene dine, og spar penger på tilbudene vi har på barnesenger. Sjekk nå og bestill med en gang!

Tipset vårt: Bli en Wickey-venn på sidene våre på sosiale medier, og få førstehåndsinformasjon om nye produkter og gode tilbud. Sjekk innom regelmessig på Facebook og Instagram, og la deg inspirere. Flere morsomme lekestativ finner du hos FATMOOSE!

#wickeyadventure

Bli inspirert av våre fornøyde kunder i hele Europa, slik at du kan skape ditt eget lille paradis, eller del ditt Wickey-paradis med andre, ved hjelp av Hashtag #wickeyadventure på Instagram

Sammenlign Produkter

chevron-right