Wickey – Create your own adventure!

Hva er flottere enn strålende barneøyne? Å gjøre barn lykkelige har blitt vår viktigste oppgave. Med våre treklatretårn, lekehus, husker og sandkasser av beste kvalitet og deres mange lekne funksjoner og tilbehør gir vi deg en eventyrlig lekeplass som fremmer barns fantasifulle lek. Og vi sender det rett hjem til deg!

Tidlig på 1990-tallet solgte bedriftsleder Guido Goyen sitt aller første egenutviklede leketårn. I begynnelsen ble disse tårnene solgt i butikker. Da internettsalg slo gjennom på slutten av 1990- tallet bestemte han seg imidlertid for å markedsføre og selge leketårnene på egenhånd: Via Internett. Nettsalget ble en stor suksess. I 2009 ble bedriften Wickey født, og leketårnene selges nå dette markedsnavnet. Siden den gang har vi vokst ytterligere, markedsfører alle våre leketårn i hele Europa og har de siste årene også utvidet vareutvalget vårt med å tilby barnesenger.

I dag har vi mange høyt kvalifiserte og motiverte medarbeidere som jobber i samsvar med bedriftens motto. De medarbeiderne jobber med følgende oppgaver: Markedsføring, IT, produktutvikling og grafisk design, finans og personale, logistikk, produksjon og innkjøp samt kundeservice.

Hvem er kundene våre?

Visste du at det allerede står mer enn 500.000 Wickey-leketårn i hager over hele Europa? Vi har tilegnet oss stadig bedre ekspertise på lekeapparatområdet, så derfor tilbyr vi ikke bare leketårn til privat bruk, men produserer også lekeutstyr som er testet i samsvar med EN1176 til bruk på offentlig sted. Derfor finner du leketårnene våre også i barnehager og på lekeplasser.

Vi har fokus på service med et smil

Vår kundeservice gir deg vennlig og kompetent hjelp og besvarer gjerne alle dine spørsmål. Personlig rådgivning og god service er viktig for oss. Med mer enn 1 million kunder over hele Europa er vi en av de største produsentene av leketårn, og på grunn av vår mangeårige erfaring kan tilby kompetent rådgivning, god service og produkter av beste kvalitet.

Kvalitet, sikkerhet og tillit

Vi bruker kun produkter av høy kvalitet til lekeutstyret vårt, og vi legger stor vekt på å bruke det beste treet. For barnas sikkerhet er det aller viktigste for oss.

  • Produksjon i Tyskland
  • Stabil og holdbar konstruksjon
  • Høvlet og faset massivt tre
  • Premiumprodukt av beste kvalitet
  • Spesielle, todelte sikkerhetsdeksler
  • Sikkerhetstestet kvalitet
  • Nøye kontrollert produksjon
  • Massive gelendre