• Laget i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Frau 1 200 kr gratis frakt*
  • Mer enn 1 million fornøyde kunder

Populære kategorier

Allsidig leketårntilbehør

Alle lekeapparatene til Wickey, uansett om det dreier seg om leketårn, pålehus eller trehus, fremmer kreativiteten til barnet ditt. På egen hånd oppdager de små de nesten endeløse lekemulighetene de har. Med leketårntilbehøret fra Wickey har du mange muligheter til å lage klatretårnet ditt til et helt individuelt lekeparadis.

Praktisk tilbehør for et individuelt klatretårn

Vekk barnas begeistring og lekeglede med det individuelle tilbehøret fra Wickey. Skip, landhandel eller ridderborg - i Wickeys nettbutikk finner du et stort utvalg tilbehør til mange ulike leketemaer. Med få håndgrep lager du sammen med familien din et ekte lekeparadis: piratskip, slott eller ridderborg - det bestemmer du!

Hos Wickey kan du utvide leketårnet ditt med fantasirikt tilbehør og praktisk utstyr. De små fjellklatrerne og tindebestigerne bruker håndtakene av kunststoff til å klatre og holde seg fast på lekeapparatene.

Også for sportsinteresserte barn har nettbutikken vår det riktige tilbehøret: Monter en basketballring eller en turnstang på leketårnet ditt. Så blir hagen din til en sportsplass der alle kan utfolde seg. Wickey leketårntilbehør garanterer lekemoro for hele familien!

Fargerikt tilbehør for leketårn og pålehus

Med det fargerike tilbehøret til alle Wickeys leketårn blir barna dine til store oppdagere og eventyrere. Sammen kan dere dekorere og smykke lekeapparatet etter deres egen smak og fantasi. Med kikkert, skipsratt og klokke blir klatrestativet i en håndomvending til et skip styrt av modige kapteiner. Legg til et periskop og en megafon, og temaet blir raskt "Skattejakt på piratøya"! Prinser og prinsesser får post fra kongen rett til den gule postkassen, og for alle hemmelige agenter og detektiver har vi en tavle der de kan skrive ned alle sine hemmelige budskap. Nabobarna blir oppringt med den gule telefonen - alle barna har det gøy med leketårnet! Og det er ikke alt, for vår Wickey Xtra-Lift blir uten tvil raskt barnas yndlingsleke: Med den smarte bøtten og løfteanordningen kan vann, sand eller yndlingsbamsen raskt heises høyt opp i tårnet.

Leketårnene våre kan utvides med andre ting enn tilbehør. I Wickeys nettbutikk finner du også sandkasser, klatretilbygg og et stort utvalg husketilbehør Hvorfor bestiller du ikke et nytt kreativt huskesete? Da blir leketårnet ditt enda morsommere.

#wickeyadventure

Bli inspirert av våre fornøyde kunder i hele Europa, slik at du kan skape ditt eget lille paradis, eller del ditt Wickey-paradis med andre, ved hjelp av Hashtag #wickeyadventure på Instagram

Sammenlign Produkter

chevron-right