• Laget i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Frau 1 200 kr gratis frakt*
  • Mer enn 1 million fornøyde kunder

Disney's Mikke Mus og venner Flyer planleggingsett fra Wickey

Disney's Mikke Mus og venner Flyer planleggingsett fra Wickey

Denne planleggsettet tilbyr en enkel løsning for å gjøre lekestativet ditt om til et fengslende lekeområde inspirert av Disneys Mikke Mus og venner.

... vise mer
Norsk mva er ikke inkludert i prisen.
Leveringstid: ca. 12/06/24 - 18/06/24
Dette produktet sendes per pakketjeneste. Vær klar over at den oppgitte leveringsdatoen forholder seg til at vi har mottatt betalingen i dag. Den omfatter den interne avviklingen av oppdraget samt frakttiden fram til kunden mottar forsendelsen. Leveringstiden kan avvike i enkelte tilfeller.

Disney's Mikke Mus og venner Flyer planleggingsett fra Wickey

Om Disney's Mikke Mus og venner Flyer planleggingsett fra Wickey

Er dine barn store fans av Disney's Mikke og vennene hans og vil oppleve mer eventyr med Mikke, Minnie, Langbein og deres følgesvenner? Da tilbyr vårt nyeste planleggingssett en enkel metode for å forvandle leketårnet ditt til et Disney-inspirert lekeområde fullt av moro. Dekorelementene med de populære figurene og detaljerte motivene fra den levende verdenen til Mikke og vennene hans kan enkelt klippes ut og festes på leketårnet ditt. Enten det er med en sjarmerende girlander eller det vedlagte terningspillet - med disse avtagbare elementene kan leketårnet enkelt forvandles.

Tips: Vårt plansett er ikke bare egnet for utendørs bruk. Ta med magien også innendørs ved å omforme elementene etter ønske. For eksempel kan du gjøre girlanden om til et sjarmerende dekorasjonsstykke for barnerommet eller et flott blikkfang for neste bursdagsfeiring.

VIKTIG: Dette plansettet passer til følgende lekestativer fra vår Flyer-serie:

Produktopplysninger

info
De oppgitte målene kan variere noe.
Productdetails
SKU627001

Leveringsomfang

  • Værbestandig belagt PVC-presenning 650 g/m²
  • Dobbeltsidige klebestrimler
  • Tau
  • Alle nødvendige skruer og skiver
  • Detaljert monteringsanvisning for enkel montering

#wickeyadventure

Bli inspirert av våre fornøyde kunder i hele Europa, slik at du kan skape ditt eget lille paradis, eller del ditt Wickey-paradis med andre, ved hjelp av Hashtag #wickeyadventure på Instagram

Laster...