• Laget i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Frau 1 200 kr gratis frakt*
  • Mer enn 1 million fornøyde kunder

Populære kategorier

Huskeseter

Har du allerede funnet et huskestativ eller det passende leketårnet fra Wickey? Da trenger du bare det riktige tilbehøret. Blant Wickeys husketilbehør finner du passende huskeseter til barn i alle aldere: Babyhusker, barnehusker og turnapparater. Hvis du har flere barn, kan du henge opp forskjellige huskeseter som passer til barnas alder og interesser. Hos Wickey finner du husker for inntil fire barn.

Med det flotte husketilbehøret blir husken i hagen din til et ekte blikkfang. Uansett om du bestemmer deg for den festlige dekkhusken, de fargerike fantasihuskene eller den klassiske kombinasjonen av huskestativ og huskesett av tre - Wickeys husketilbehør har en kvalitet som både kan ses og føles.

Babyhusker for de minste

For babyer er husking spesielt moro. Små barn elsker å bevege seg i den friske luften. Spesielt viktig er det at barna sitter trygt og stabilt i huskesetet. Når du velger riktig huskesete til babyen din, kan du hos Wickey ta det du liker best. For alle babyhusker fra Wickey gir den nødvendige sikkerheten og maksimal komfort. Babyhusken av tre er for eksempel både myk og attraktiv. De justerbare babyhuskene fra Wickey er spesielt populære. De kan tilpasses ettersom barnet vokser, slik at babyhusken etter hvert blir en barnehuske.

Barnehusker for eventyrere

Ekstra spennende blir det for barn fra 3 år og oppover, for Wickey har barnehusker i mange forskjellige varianter. Hva liker barnet ditt best? Ønsker de seg kreative dyrehusker eller svinger de små eventyrerne helst på Wickeys hestehuske i den fargerik fantasiverden? Du velger selv. En stor fugleredehuske har ikke bare plass til flere barn, den gjør det også mulig å utføre modige kunststykker som å huske liggende eller stående! Uatskillelige søsken og bestevenner kan huske sammen på en hyggelig gondolhuske og aktive klatreaper kan glede seg over turnapparater som turnringer eller trapeser. Utvalget av Wickey-huskeseter er like allsidig som barnas talenter og personligheter.

Huskeseter for offentlige lekeplasser

Også til bruk på offentlig sted kan Wickey tilby mange fantasifulle baby- og barnehuskeseter og turnapparater. Husketilbehøret til bruk på offentlig sted oppfyller alle krav i den europeiske lekeplassnormen EN 1176, og er således meget godt egnet til bruk på skoler, i barnehager og på offentlige lekeplasser. Wickeys huskeseter for offentlige lekeplasser har den fordelen at de er spesielt værbestandige og i tillegg er de fremstilt med stor motstandskraft mot vandalisme. Huskekrokene er også testet og gir også ved meget stor belastning stabilitet og trygghet.

Feste av huskesete

Huskestativet er satt opp, nå mangler bare huskesetet før moroa kan begynne. Med få håndgrep monterer du ditt valgte huskesete på Wickey-huskestativet. Alt etter huskesetemodell kan du velge mellom huskefeste med karabinlås eller huskekrok. Et huskefeste festes rundt bærebjelken. Huskekroken settes på ved å borre et hull gjennom bjelken.

Uansett om du har et enkelt huskestativ, en huske med sklie eller et komplett leketårn: Hos Wickey har du utallige muligheter til å lage en helt unik eventyrlekeplass til barnet ditt. Enda flere flotte lekeapparater finner du også hos FATMOOSE!

Vårt tips: For å gjøre det enda tryggere for dristige små eventyrere anbefaler vi å legge fallunderlag på alle harde steder rundt husken og andre lekeapparater på lekeplassen.

#wickeyadventure

Bli inspirert av våre fornøyde kunder i hele Europa, slik at du kan skape ditt eget lille paradis, eller del ditt Wickey-paradis med andre, ved hjelp av Hashtag #wickeyadventure på Instagram

Sammenlign Produkter

chevron-right