• Laget i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Frau 1 200 kr gratis frakt*
  • Mer enn 1 million fornøyde kunder

Lekestativer im Disney Style

Å ha ditt eget Wickey lekestativ i hagen i et unikt Disney-design blir den beste gaven til barnet ditt. Et sporty klatrestativ med Disney-karakterer, Micky Mus lekehus eller et klassiskmed Spider-Man for barn – barna dine kan velge mellom forskjellige modeller med sine favoritthelter, som passer til deres kjæreste Disney-fanartikler. Våre klatrestativer med sandkasse er tilgjengelige i forskjellige størrelser og prisklasser. De som ønsker å kjøpe Disney-produkter, har med våre eksklusive modeller valget mellom fire eventyrlige verdener. I vår Wickey online-butikk finner du det perfekte lekestativet fra Micky Mus, Kongen av Løvenes produkter eller modeller fra Frost og Spider-Man for barn. Velg også mellom kompakte og store lekestativer eller klatrestativer, avhengig av behovene til dine små Disney-fans og tilgjengelig plass.

Klatretårner og lekestativer i tre bringer helter til live

Spesielt kvaliteten på vårt tre er veldig viktig for oss i våre produkter. Derfor blir produksjonen av klatretårnene og lekestativene i tre i Disney-design profesjonelt overvåket. Dekorert med vår høykvalitets trykte presenning, våkner favorittkarakterene til live - uansett om Mikke Mus for barn er den største helten eller Anna og Elsa fra Frost. Så snart du har satt opp lekestativet i Disney-stil, er det sørget for årevis med lekemoro for barna dine. Klatretårnene er laget av impregnert massivt treverk, noe som gjør dem spesielt robuste og lar dem tåle alle værforhold utendørs. De stabile bjelkene muliggjør at flere barn leker samtidig, noe som er ideelt for barnebursdager eller hagefester. Enten barna fortryller hagen med Elsas magi eller leker med sitt Spider-Man-leketøy på klatrestativet - et Wickey lekestativ med sandkasse passer perfekt inn i ethvert spill. For å feste lekestativet i hagen har du forskjellige alternativer som jordanker, grunnanker eller vinkelanker tilgjengelig. Fallsikringsmatter i hagen rundt trelekestativet gir ytterligere sikkerhet, spesielt for klatretårn med huske eller sklie.

Langvarig lekemoro med trelekestativer fra Wickey

Selvfølgelig tar vi også hensyn til miljøet i produksjonen. Vi skaffer både for våre større og for våre mindre klatretårn gran- og furutre fra Øst- og Sentral-Europa, som stammer fra bærekraftig skogbruk. Kesseldruckimprägnierung sikrer lang levetid og holdbarhet ved å presse den inn i treet med vann. Derfor er det ikke nødvendig å male eller lakkere Lekehus på stolper eller lekestativet i Disney-design.

#wickeyadventure

Bli inspirert av våre fornøyde kunder i hele Europa, slik at du kan skape ditt eget lille paradis, eller del ditt Wickey-paradis med andre, ved hjelp av Hashtag #wickeyadventure på Instagram

Sammenlign Produkter

chevron-right