• Laget i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Frau 1 200 kr gratis frakt*
  • Mer enn 1 million fornøyde kunder

Populære kategorier

Sklier til privat og offentlig bruk

Uansett om de er store eller små, alle barn synes det er kjempegøy å skli! Det er bare å klatre opp og skli løs av hjertets lyst, sammen med venner eller med yndlingskosedyret. I Wickeys nettbutikk kan du utvide barnas leketårn med en fargerik sklie. Dette leketårntilbehøret er noe barna dine vil sette pris på.

Barnesklier

Klatre opp på leketårnet, skli nedover sklien og legge inn et lite stopp i sandkassen, før leken starter fra begynnelsen igjen. For barnas yndlingsaktivitet tilbyr Wickey barnesklier i forskjellige høyder som passer til leketårnenes plattformhøyde. Både for private sklier i hagen, og for sklier på offentlig sted kan du velge mellom forskjellige modeller. Velg en sklie i den fargen barnet ditt liker best eller i den fargen som passer best til det andre tilbehøret på leketårnet ditt. Uansett om du vil bygge en huske med sklie selv eller allerede er den stolte eieren av et Wickey-leketårn finner du garantert den perfekte tilbyggsklien til barnet ditt i nettbutikken vår.

Husker til offentlig sted

Hvis du trenger å anskaffe et leketårn med sklie til en offentlig lekeplass, en skole, en barnehage eller på en campingplass, er du kommet til riktig sted. I Wickeys nettbutikk finner du mange modeller av kjempefine barnesklier du kan utvide klatrestativ med. De fargerike HDPE-skliene og de spesielt solide modellene av edelstål er sertifisert for bruk på offentlig sted og derfor spesielt produsert for hyppig bruk. Trygghet på lekeplassen: Alle våre tilbyggssklier til bruk på offentlig sted er testet i samsvar med EU-normene EN 1176-1 og EN 1176-3 og sertifisert til offentlig bruk.

#wickeyadventure

Bli inspirert av våre fornøyde kunder i hele Europa, slik at du kan skape ditt eget lille paradis, eller del ditt Wickey-paradis med andre, ved hjelp av Hashtag #wickeyadventure på Instagram

Sammenlign Produkter

chevron-right