• Laget i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Frau 1 200 kr gratis frakt*
  • Mer enn 1 million fornøyde kunder

Leketårn i hagen

Et eget leketårn i hagen er nok den fineste gaven du kan gi barnet ditt. Uansett om du ønsker et trivelig pålehus, et sporty klatrestativ eller et klassisk leketårn med sklie og huske – Wickey har et stort utvalg leketårn som oppfyller alle barns ønsker og drømmer.

Når du har satt det opp, vil barna dine ha glede av klatrestativet sitt i mange år. Leketårnene er laget av massivt tre, er meget solide og tåler vind og alle typer vær. De kraftige bjelkene gjør det perfekt egnet til hyppig bruk av flere barn, for eksempel på en barnebursdag. Barna kan leke indianere, prinsesser eller ville dyr i jungelen – et Wickey leketårn med sandkasse passer perfekt inn i leken. Bare barnas fantasi setter grensene. Vi tilbyr et stort utvalg leketårntilbehør, så nå kan du virkelig være kreativ: Utvid og kompletter Wickey-leketårnet ditt som du vil med huskeseter for barn i alle aldere, turnapparater og fargerikt leketilbehør.

Rimelige leketårn av høy kvalitet

Wickeys leketårn for barn står for grenseløs lekeglede og maksimal sikkerhet. Trebjelkene fremstilles av tre av meget god kvalitet. De medfølgende treskruene sørger for ekstra stabilitet. Over skruene setter du de nøyaktige tilpassede sikkerhetshettene. Tildekkingen av skruene fremmer sikkerheten til barnet ditt. Wickey garanterer høyeste kvalitet: Produksjonen av leketårnene overvåkes profesjonelt, og før forsendelsen gjennomføres en grundig kvalitetskontroll.

Naturligvis er vi også opptatt av miljøet når vi produserer. Vi bruker gran- og furu tre fra Øst- og Mellom-Europa til leketårnene våre, og dette treverket kommer fra bærekraftig skogbruk. Tanalith E 3475-trykkimpregneringen, som presses inn i treet med vann, sørger for lang levetid og stor belastningsevne. Derfor er det heller ikke nødvendig å male eller lakkere leketårnet eller pålehuset.

Klatretårnene våre fås i forskjellige størrelser og prisklasser. Alle som gjerne vil ha et rimelig leketårn, vil glede seg stort over våre mange spesialtilbud. Hele året finner du interessante rabatter og tilbud i Wickeys nettbutikk. Du finner også flotte kampanjer og mer informasjon på våre sider i sosiale media.

Stort utvalg av Wickey-leketårn

I Wickeys nettbutikk finner du et kjempestort utvalg av flotte leketårn. De passer overalt utendørs, noen er store, andre mer kompakte: Wickey gir barna dine fantastiske lekemuligheter i hagen. De små kan kose seg i et hyggelig påle- eller trehus. Alle leketårn fremmer barnas evner til koordinasjon og bevegelse. Wickey-leketårn med sklie eller huske passer for barn fra 3-årsalderen. Barna vil elske å skli ned fra våre allsidige leketårn med plattformhøyder fra 90 til 120cm, og de vil bruke husken så ofte de kan. Eldre barn klatrer og utfolder seg gjerne på leketårn med plattformhøyder fra 150 til 210cm. I en hage med relativt stor plass kan du med Wickey Smart King skape et helt spesielt lekekongerike for barna dine. For utvidelser og nye eventyr tilbyr Wickey et stort utvalg av flott tilbehør. Du har valget: Vi har alt fra babyhusker via fugleredehusker til sporty tilbehør som basketballkurv og trapes. De mange morsomme tilbehørene fra Wickey gir deg nærmest endeløse muligheter til å lage en ekte eventyrlekeplass!

Sette opp leketårnet selv

Før du velger drømmepålehuset eller klatretårnet og bestiller leketårnet ditt på nettet, anbefaler vi at du sjekker bakken/underlaget i hagen din. For det er type underlag som avgjør hva slags forankring du trenger for å feste lekeapparatet ditt. Lekeapparatet står mye mer stabilt når ujevnheter i bakken/underlaget fjernes. For å kunne garantere maksimal stabilitet og sikkerhet anbefaler Wickey å forankre leketårnet eller klatrestativet i bakken og å støpe inn forankringen i betong. Ekstra beskyttelse gir det når det legges myke fallunderlag på bakken. Når du har mottatt leveransen din bør du kontrollere at du har mottatt alle deler og tilbehør før du begynner med oppsettingen. Det aller beste er om du gjør dette med en gang du har mottatt varen. Hvis det er noe du lurer på, finner du mange svar på spørsmål som ofte stilles om treet vårt på FAQ-sidene. Slik vil oppsettingen av leketårnet bli til stor glede for hele familien!

Et klatretårn med sklie og med huske i den egne hagen - det begeistrer barna! Et Wickey klatretårn tilbyr mange forskjellige muligheter for lek og mosjon. Uansett hvor forskjellige interesser dine barn har, så mangfoldig er også vårt utvalg av klatretårn for hagen. I motsetning til klatretårn av metall, gir klatretårn i treverk mange muligheter til modifikasjon og utvidelse, slik dere selv ønsker det. klatretårnet kan for eksempel utstyres med ekstra klatregrep eller med en turnstang. I vår online-shop finner du garantert det klatretårnet som passer best, både for barna og for din hage.

Vårt tips: Selv om det ikke er nødvendig å være profesjonell håndverker for å montere et leketårn, anbefaler vi at to personer setter det opp. Kanskje ønsker du også å gjøre bruk av vår leketårn-FATMOOSE!

#wickeyadventure

Bli inspirert av våre fornøyde kunder i hele Europa, slik at du kan skape ditt eget lille paradis, eller del ditt Wickey-paradis med andre, ved hjelp av Hashtag #wickeyadventure på Instagram

Sammenlign Produkter

chevron-right