• Laget i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Frau 1 200 kr gratis frakt*
  • Mer enn 1 million fornøyde kunder

Leketårn og klatrestativer for offentlige lekeplasser

Familier setter stor pris på offentlige lekeplasser - her kan barna leke og more seg så mye de vil og samtidig bli kjent med nye venner. På campingplassen, i barnehagen eller i en park: Der hvor det finnes en offentlig lekeplass, føler familier med småbarn seg spesielt velkomne. Våre apparater til offentlige lekeplasser er sertifisert og testet i samsvar med EU-normen EN1176. Wickey tilbyr et stor utvalg sertifiserte leketårn og stabilt huskestativ til bruk på offentlige lekeplasser. Disse produktene er værbestandige, vandalismesikre og er solide nok til å ta imot hærskarer av barn.

I Wickeys nettbutikk finner du profesjonelle lekeapparater til mange bruksområder. Et Wickey-leketårn med sklie og huske betyr massivt tre, flott design og et meget bra pris-ytelses-forhold for et produkt av høy kvalitet. Gjør hotellet eller restauranten din enda mer attraktiv med en offentlig huske eller et leketårn med sklie. På lekeplassen kan foreldrene slappe av og kose seg mens de små utvikler sine fysiske evner med klatring og husking og også blir kjent med nye venner.

Wickey PRO leketårn

Vår leketårnserie PRO ble spesielt utviklet med tanke på bruk på offentlige lekeplasser. Lekeapparatene er 100 % modulære, så de kan settes opp og ombygges etter behovene på nettopp din lekeplass. De solide trestolpene garanterer trygg lekeglede for mange barn samtidig. Snø, regn eller sol: PRO klatretårn trosser alle typer vær. Med sin spesielle design vinner PRO-leketårnene fra Wickey hjertene til både store og små. Her finner du et leketårn som passer til restauranten, hotellet eller det offentlige stedet ditt: Det festlige, skrå pålehuset PRO Villa egner seg spesielt godt for barnehager og barneskoler, for det har en plattformhøyde på 100 cm, slik at også mindre barn lett kan komme seg opp på det. Hvis du vil sette opp et allsidig leketårn på en skole eller en større campingplass, er den stabile lekeplassen GIANT Kingdom det optimale valget. Med flere tårn, vaklebroer og sandkasser har den god plass til store grupper barn og den er solid nok til regelmessig bruk. Hos Wickey finner du individuelle leketårn til bruk på offentlig sted med sklier og integrert sandkasse. Leketårnserien PRO er kvalitets- og sikkerhetstestet i samsvar med EU-normen EN-1176. Nesten alle PRO-leketårn kan kjøpes med eller uten huskestativ. Med G-Force-modellen med huske kan barna huske av hjertets lyst, mens Basis-modellene sparer plass. Du kan komplettere ditt PRO-klatrestativ med et G-Force husketilbygg og vårt sertifiserte tilbehør, som f.eks. en sklie eller brannmannsstang, så får lekeplassen din raskt alt det barnehjertet kan begjære.

Husketilbehør til offentlige lekeplasser

Alle barn synes at det er moro å huske! Med de forskjellige huskesetene fra Wickey kan alle barn få oppleve morsomme eventyr på den offentlige lekeplassen din. Monter babyhuskesetet som er spesielt utviklet for bruk på offentlig sted og sertifisert i samsvar med EU-normen EN 1176 eller vår robuste fugleredehuske, der flere barn kan huske samtidig.. Selvfølgelig finner du i Wickeys nettbutikk også populære modeller som huskesetet Design Longi. Når du har funnet det huskesetet du liker best, trenger du de passende huskekrokene til monteringen. I Wickeys nettbutikk finner du et stort utvalg kroker til å feste husken trygt og flott husketilbehør!

Sertifisert leketårntilbehør til bruk på offentlig sted

I Wickeys nettbutikk finner du, i tillegg til sertifiserte husker og sklier også varmeforsinkede huskekroker til å feste husker raskt og trygt på huskebjelken. Leketårnet PRO festes trygt og stabilt i bakken med de ekstra store vinkelankrene som er testet i samsvar med EU-normen EN 1176. Du kan også utvide leketårnet ditt med tilbehør som er sertifisert til bruk på offentlig sted. Det være seg håndtak, klatresteiner, brannmannsstang eller heiseanordninger. Slik blir lekeplassen din enda mer populær, både blant store og små.

FAQ

  • Hva koster et lekestativ til offentlig bruk?

    Kostnadene til et offentlig lekestativ varierer sterkt. De avhenger av diverse faktorer, som f.eks. størrelsen, de installerte apparatene og stellet.

#wickeyadventure

Bli inspirert av våre fornøyde kunder i hele Europa, slik at du kan skape ditt eget lille paradis, eller del ditt Wickey-paradis med andre, ved hjelp av Hashtag #wickeyadventure på Instagram

Sammenlign Produkter

chevron-right