• Laget i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Frau 1 200 kr gratis frakt*
  • Mer enn 1 million fornøyde kunder

Populære kategorier

Begeistrer barn med et Wickey stelzenhus

Hvis du vil skape stor glede med et stelzenhus for barn, er Wickey stedet å være. Enten det er et koselig stelzenhus med sandkasse eller et sporty stelzenhus med huske og sklie – her hos Wickey legger vi vekt på kundenes individuelle ønsker. For å kunne tilpasse et stelzenhus i hagen til behovene til de små eventyrerne, utvikler vi lekeapparatene våre slik at de kan utvides enkelt. Når lekehuset først er bygget på stelzen, kan det enkelt kombineres med andre hagespillapparater. Et stelzenhus-DIY-prosjekt vil sikkert gi mye moro med familien. Tilpasset barnas preferanser kan tilbehør enkelt lages selv. Med litt maling blir stelzenhuset til et ekte unikat – bare fantasien setter grenser. Ganske enkelt kan stelzenhuset i hagen forvandles til en strandoase eller et hemmelig gjemmested i jungelen. Ekstra maling av treverket er imidlertid ikke nødvendig, da det allerede er beskyttet mot vind og vær med trykkimpregnering. Med en kvalitetshuske, et stelzenhus for barn, sandkasse eller leketårn i lekne design ønsker vi å skape en fantasifull eventyrsplass rett i hagen for familier. Når våre stelzenhus får barna til å smile, er oppgaven vår fullført!

Stelzenhus med sklie og huske for hagen

Et Wickey stelzenhus med sklie og huske er det ideelle stedet for å oppleve mange spennende eventyr. I den egne hagen kan barna la kreativiteten flyte fritt og skape sin egen fantasiverden. På et stelzenhus med klatrevegg kan små fjellklatrere bestige de høyeste fjellene. Et stelzenhus med sandkasse gir rikelig med plass til å grave etter skjulte skatter eller bake sandskulpturer. Hos Wickey finner du et stort utvalg av stelzenhus for barn – like allsidig som dine smås preferanser. For barn i alle aldre og tilpasset enhver hagestørrelse finnes det noe for enhver smak. Velg mellom et stelzenhus med plattformhøyde på 150 cm eller 120 cm. Et stelzenhus med huske og sklie er den perfekte pakken for nye eventyr med venner og søsken. For å gi barna dine maksimal sikkerhet, får du i vår nettbutikk fallmater som kan legges under stelzenhuset. Med forskjellige huskeseter, klatrestiger og annet spennende leketårn-tilbehør blir også leken ikke glemt. Hvis du vil kjøpe et stelzenhus, vil du sikkert finne det hos Wickey.

Bygg ditt eget stelzenhus enkelt

Å bygge ditt eget stelzenhus er noe alle kan mestre med litt hjelp. Vi leverer en enkel monteringsanvisning direkte med. For å gjøre monteringen av leketårnet så enkel som mulig, har vi også laget en detaljert monteringsvideo for deg. Denne gir deg nyttige tips, triks og inspirasjon for optimal montering. Når det nødvendige verktøyet er klargjort, kan prosjektet "stelzenhus DIY" begynne. Siden vårt stelzenhus i tre er trykkimpregnert, kan det behandles umiddelbart uten ekstra maling. Planlegg nøye hvordan du vil plassere stelzenhuset rimelig i hagen din. På denne måten unngår du byggehindre, som røtter, som kan bremse monteringen av stelzenhuset med sklie og sandkasse.

Vårt tips: Når du bygger ditt eget stelzenhus, er sikkerheten til barna dine naturligvis det viktigste. For å sikre at stelzenhuset med sklie og sandkasse står stabilt, finner du nødvendig bakkefeste og ugressduk mot skadedyr i Wickey nettbutikk.

Passende tilbehør til barnets stelzenhus

Hvis du vil kjøpe et stelzenhus for barn, må det passende tilbehøret ikke mangle. Avhengig av alder og interesser til de små, kan du enkelt utvide stelzenhuset i hagen din med individuelt tilbehør. Hva med et sett klatresteiner for å pynte opp stelzenhuset med klatrevegg? Eller bytt bare en huskesete med en klatrestige eller en babyhuske. Ikke bare for lek, men også for sikkerheten til barna dine: Med fallbeskyttematter er en myk landing alltid garantert - uansett om du har valgt et stelzenhus med plattformhøyde på 150 eller 120 cm. I vår Wickey-butikk finner du garantert et stort utvalg av tilbehør til styltehuset ditt til en gunstig pris.

#wickeyadventure

Bli inspirert av våre fornøyde kunder i hele Europa, slik at du kan skape ditt eget lille paradis, eller del ditt Wickey-paradis med andre, ved hjelp av Hashtag #wickeyadventure på Instagram

Sammenlign Produkter

chevron-right