• Laget i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Frau 1 200 kr gratis frakt*
  • Mer enn 1 million fornøyde kunder

Wickey klatretårn

Alle barn elsker å klatre og turne. Med alt klatre- og turntilbehøret du får hos Wickey kan du gjøre leketårnet og husken din ekstra morsom, eller til og med lage deg en egen lekeplass til barna dine. Lek og moro går hånd i hånd for barna, og med det riktige tilbehøret er det enkelt å gjøre hagen om til en spennende sportsplass utendørs.

Aktive barn kommer til å elske å sette nye rekorder for å klatre til topps i klatrestativet og å vise deg sine siste kunststykker på leketårnet med sklie. Hos Wickey får du rimelig klatre- og turntilbehør for enhver smak. Du kan utvide og bytte ut, alt etter barnas ønsker og evner.

Klatre med brannmannsstang, taustige og klatresteiner

Olympisk vinner, modig brannmann eller vill kriger: I alle barn skjuler det seg en liten helt. Helter må trene slik at de er forberedt på alle eventyr. Ikke noe er lettere enn det! I Wickeys nettbutikk finner du nemlig fargerike klatresteiner, klatretau og taustiger som små eventyrere kan bruke for å komme seg høyt til værs. Wickey har taustiger med forskjellige vanskelighetsgrader. Når helten har mestret tårnet, ser han eller hun nye utfordringer på bakken: Nå er husken ledig! Da er det bare å suse nedover brannmannsstangen. Den bøyde brannmannsstangen fra Wickey er enkel å montere på klatretårnet.

Turn i hagen med turnstang, trapes og ringer

Alle kan huske! Med det morsomme turntilbehøret fra Wickey forvandles huskestativet eller leketårnet ditt nesten til en ekte sirkusmanesje! Med turnstangen og de atletiske turnringene av metall blir det virkelig gøy å turne i hagen. Barna dine kommer til å elske å vise frem de nyeste kunststykkene sine. Det er lekende lett å utvide klatretårnet ditt med individuelt turntilbehør. I Wickeys nettbutikk finner du alt det du trenger for å feste turnringer, turnstenger og klatrenett. Våre myke gummimatter sørger for ekstra sikkerhet for små turnmestere.

#wickeyadventure

Bli inspirert av våre fornøyde kunder i hele Europa, slik at du kan skape ditt eget lille paradis, eller del ditt Wickey-paradis med andre, ved hjelp av Hashtag #wickeyadventure på Instagram

Sammenlign Produkter

chevron-right