Spar på vårt SPRING SALE

Derfor skal du velge Wickey

Hva er vel nydeligere å se enn strålende barneøyne? Vi har i over 25 år hatt som vår oppgave å gjøre det mulig for barna å ha en uforglemmelig barndom full av endeløse eventyr. Slapp av mens barna dine sammen med vennene sine opplever helt spesielle stunder.

Fire overbevisende grunner

Wickey står for:

  • Maksimal sikkerhet
  • Lekestativer Designed in Germany
  • År med erfaring
  • Kundestøtte

Vi vil gjerne forklare deg mer detaljert hva dette vil si.

Maksimal sikkerhet

Problemfri lek og moro

Sikkerheten til barna dine er selvsagt det aller viktigste for oss. Derfor passer vi veldig godt på å ha høyeste kvalitet og sikker konstruksjon i produktene våre. Har du noen spørsmål om sikkerheten til lekestativene våre? Vår kundestøtte gir deg gjerne råd personlig.

Nyhet: Wickeys kvalitetssegl

Vi innestår for høyeste kvalitet og maksimal sikkerhet. Derfor finnes fra nå av kvalitetsseglet vårt på alle originale Wickey-lekestativer.

Lekestativer Designed in Germany

10 års garanti¹

Vi satser på kvalitet, og det garanterer: Alle treelementene som vi bruker, blir bearbeidet og produsert i Tyskland. Vi gir 10 års garanti¹ på våre høyverdige lekeapparater av tre. Både for at garantien skal gjelde og for å feste lekeapparatet trygt i grunnen, bør jordankrene våre bestilles samtidig.

Trykkimpregnert massivt treverk

En trykkimpregnering som beskytter mot miljøpåvirkninger sørger for lang levetid og langvarig lek og moro. Dermed er lekeapparatene våre også ekstra lette å vedlikeholde, da de ikke trenger maling eller lakk, noe som også verner miljøet.

Erfaring gjør utslaget

Allerede for mange år siden fant vårt første lekestativ veien til en hage og begeistret da, slik som også i dag, både barn og foreldre like mye. Ved stadig videreutvikling av lekeapparatene våre, sammen med kundene, arbeider vi i årtier med én ting som vårt høyeste mål: kundetilfredshet.

Vi er begeistret

Enten det er lekestatv eller huske, til privat eller offentlig bruk: Vi er ekstra stolte over å ha begeistret millioner av tilfredse kunder fra hele Europa med produktene våre. I det store vareutvalget vårt finner alle familier sitt perfekte lekeapparat av tre.

Over en million tilfredse kunder

Kundestøtte

Vi er der for deg

Du har spørsmål eller trenger hjelp? Vi lar deg ikke stå alene. For hos Wickey får du en personlig og toppmoderne digital hjelper. Vi gir deg råd om valget av det rette lekestativet, støtter deg under monteringen og gir råd og praktiske tips også om andre ting du vil spørre om.

Kundestøtte-telefonlinje

Til det perfekte lekestativ

Finn ditt ideelle lekestativ til hagen ved hjelp av vår personlige og individuelle rådgivning.

Bilt App

Digital 3D-veiledning

Spar 30 % på tiden som trenges til å montere lekestativet ved hjelp av vår innovative steg-for-steg veiledning på mobilen din.

Lær av ekspertene

Monteringsvideo

Proffene våre viser i vår detaljerte videoveiledning monteringen av lekestativet i ti enkle steg.

Overbevist?

Finn ditt drømmelekestativ nå

Til lekestativene!
Laster...

Sammenlign Produkter

chevron-right