Derfor skal du velge Wickey!

Laster...

Derfor skal du velge Wickey!

Det er Wickeys store ønske å begeistre barna og å inspirere dem til å oppleve deres egne eventyr. Finnes det noe bedre sted til det enn hjemme? Vi har forpliktet oss fullt ut til å utvikle trygge og kreative senger og utendørs lekeapparater slik at barnas fantasi kan få nye, eventyraktige impulser.

10 års garanti

Samme hvor: Fra solfylte øyer via sagnomsuste kongeriker til hemmelige steder midt inne i jungelen: Vi gir på alle de høyverdige treproduktene våre 10 års garanti, ved samtidig kjøp av vår egenproduserte grunnforankring. For våre flotte tilbehør har vi et toårig erstatningsansvar ved feil.

Impregnert tre - bygd for å vare!

Vårt treverk kan sies å være de pillarene våre fantasiverdener hviler på. Derfor legger vi den største vekt på høy kvalitet. Trykkimpregneringen beskytter treverket mot slitasje fra omgivelsene, og sikrer slik lang levetid. Slik beskytter det også alle eventyrrikene og skattene mot vær og vind. Trygge eventyr i alle årstider!

Produsert i Tyskland

Ekte kvalitetsprodukter fra dokumentert framstilling i Tyskland - hva mer kan man ønske seg? Oppdagelsesreisende og eventyrere starter med våre produkter på en fantastisk reise, og de gjør det med en følelse av trygghet! Vi satser på kvalitet: Alle treelementene som vi bruker, blir bearbeidet og produsert i Tyskland.

Europeiske kunders favoritt!

Idéer oppstår av drømmer. Enten det er leketårn eller huske, til privat eller offentlig sektor: Millioner av kunder i alle Europas land har allerede funnet deres helt personlige skatt i vårt vareutvalg. Bli også du en del av vår store familie!

Tematiske opplegg fra eventyrenes verden!

Du kan være en sjørøver til havs, på leting etter gull i jungelen eller en astronaut i verdensrommet - Wickey utvikler lekedrømmer for store og små eventyrere. Vårt utvalg består ikke bare av utendørs lekeapparater som leketårn, husker og sandkasser - med hjelp fra oss kan man leve seg inn i en herlig fantasiverden: Vårt fint varierte vareutvalg inkluderer også helt spesielle barnesenger. Både disse og leketårnene kan du kvikke opp med våre kjempefine tilbehør.

Trygg lek

For at alle pirater, oppdagelsesreisende og superhelter skal kunne gi seg i kast med eventyrene på en trygg måte, framstiller og tester vi våre lekeapparater i Tyskland. Vi bruker kun nøye utvalgte materialer som massivt tre, samt festeankre og huskebøyler av høy kvalitet. Våre produkter har både en kreativ utforming og en i høy grad sikker konstruksjon. Med dette grunnlaget blir også løssluppen lek en i det hele trygg opplevelse.