• Laget i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Frau 1 200 kr gratis frakt*
  • Mer enn 1 million fornøyde kunder

Populære kategorier

Fallunderlag & forankring for private og offentlige lekeplasser

Sikkerheten til barnet ditt har høyeste prioritet hos Wickey. Derfor er det viktig at leketårnet eller husken din er korrekt forankret i bakken. For først når det er riktig feste står et klatretårn stabilt og trygt. Derfor anbefaler vi at du fester klatretårnet ditt med sikkerhetsforankringer. I Wickey-nettbutikken finner du passende forankringer for alle typer leketårn og husker, samt fallunderlag for private og offentlige lekeplasser.

Forankring - sett opp leketårnet på en sikker måte

For oppsetting av lekeutstyret ditt kan du bestille forankringer for husker, leketårn, turnstativer og klatrevegger rett fra Wickey. Du kan velge mellom klassiske bakkeforankringer, vinkelforankringer og grunnforankringer. Hvilken type sikkerhetsforankring som passer best for lekeapparatet ditt avhenger både av stolpetype og hvordan bakken i hagen din er.

Wickeys mest populære modell er vinkelforankringen, som også kalles stolpeforankring. Disse varmeforsinkede forankringene støpes inn i betong og er ekstra stabile. De passer til alle leketårn, pålehus, husker og klatrestativer med integrert sandkasse eller pålehus. Forankringene monteres på innsiden av trestolpene. Disse ekstremt værbestandige vinkelankrene kan brukes til stolper av ulik størrelse.

Tips: Når du setter opp leketårnet eller huskestativet ditt, er det viktig at du er oppmerksom på at bakkeforankringen og vinkelforankringen må støpes inn i betong. Betongen må tørke en tid før den her fullt belastbar.

Grunnforankringen med skrue er meget lett å montere og passer til skrå stiger og klatrevegger. Montasjen går raskt: Du skrur ganske enkelt forankringen inn i riktig sted i bakken, fester den til stolpen, som så er forankret i underlaget. Du kan også støpe inn denne forankringer i betong - da står lekestativet ditt enda stødigere.

Bakkeforankringen Safety innstøpes i betong i hagen og er meget godt egnet til å feste leketårnet ditt. Spesielt skrå bjelker i huskestativ kan enkelt mestres med sikringsforankringer. Forankringen festes på innsiden av stolpene og er derfor ikke synlig fra utsiden Den spesielle konstruksjonen og de varmeforsinkede elementene skaper stabil sikkerhet i alle retninger.

Myk landing på gode fallunderlag

Med Wickeys lekeapparater opplever barnet ditt spennende eventyr For at barna dine skal kunne klatre trygt opp og ned og huske så høyt de vil, anbefaler vi å bruke fallunderlagsmatter. Slik minimeres risikoen for skader. Rundt husker, sklier og klatrevegger legger du ut matter som fås i forskjellige farger og tykkelser.

Du velger ganske enkelt det passende fallunderlaget etter plattformhøyden på leketårnet ditt. Til plattformhøyder på inntil 120cm velger du matter med en tykkelse på 2,5cm, ved en høyde fra 140/150 er fallunderlag med en tykkelse på 4,5cm optimalt egnet. I Wickeys nettbutikk finner du også gummimatter med festestifter som forhindrer at matten sklir.

Sertifiserte forankringer og fallunderlag for offentlige lekeplasser

Spesielt offentlige lekeplasser må tåle meget hard og hyppig bruk av mange barn. Her er en solid forankring helt uomgjengelig. Vinkelforankringene for våre offentlige leketårn i GIANT-serien er varmeforsinket og ekstra store. Fallunderlag gir barna ekstra trygghet. I Wickey-nettbutikken finner du fallunderlag med sertifikat i samsvar med normen EN 1177 til lekeplassen din. Alle barn kan klatre, huske og turne trygt på lekeapparater fra Wickey!

#wickeyadventure

Bli inspirert av våre fornøyde kunder i hele Europa, slik at du kan skape ditt eget lille paradis, eller del ditt Wickey-paradis med andre, ved hjelp av Hashtag #wickeyadventure på Instagram

Sammenlign Produkter

chevron-right