Spar på vårt SPRING SALE

Kvalitet & Garanti

Hvor lang garanti er det på Wickey-lekeapparater?

Vi er trygge på kvaliteten til det treet vi bruker. Derfor gir vi også 10 års garanti på alle Wickey-lekeapparater av tre (se garantierklæringen nedenfor).

Hva slags kvalitet har Wickey-lekeapparatene?

Alle leketårn fra Wickey er utviklet med fokus på sikkerhet, holdbarhet, stabilitet, miljøvennlighet og selvfølgelig også på lekeglede. Aller viktigst er det selvfølgelig sikkerheten til barnet ditt. Allerede produksjonen av leketårn kontrolleres nøye. Etter ferdigstilling følger en streng kvalitetskontroll som omfatter alle sikkerhetsrelevante områder. Alle skruer kan tildekkes med de sikkerhetsdekslene som medfølger alle lekeapparatene, slik at de ikke innebærer en skaderisiko.

Blir stolpene og bjelkene levert med ferdigborte hull?

Festet med de medfølgende, massive 10 mm treskruene gjør Wickey-tårn meget stabile. Mange bjelker og stolper på Wickeys leketårn, husker, lekehus og sandkasser har hull som er boret på forhånd, slik at monteringen blir så enkel som mulig. Enkelte balkeforbindelser er bevisst ikke boret på forhånd, for å kunne oppnå en optimal nøyaktighet ved montering av treelementene. Tre er et naturlig råstoff som „arbeider“, og derfor kan enkelte bjelker først bores og festes på en optimal måte når lekeapparatet skal monteres i hagen.

Hvor miljøvennlige er Wickey-leketårn?

Wickey-leketårn fremstilles av tre fra bærekraftig skogbruk, i samsvar med PEFC 04-21-02001-4-100000001. Det betyr at det plantes et nytt tre for hvert tre som felles, for miljøets skyld.

Hvor holdbare er Wickey-leketårn?

Hvert enkelt Wickey-lekeapparat er fremstilt av trykkimpregnert furu eller gran. Derfor er treet beskyttet mot vær og vin, treskadelig sopp, inkludert råtesopp, og insekter. Trykkimpregneringen gjør leketårnene meget holdbare.

Kan jeg utvide Wickey-leketårnet?

Wickey-leketårn leveres inkludert tilbehør: huskesete, sklie, skipsratt, taustige, periskop og andre morsomme ting. Ved de fleste Wickey-leketårnene kan det også monteres en sandkasse. Med ulike påbyggings- og tilbehørsdeler kan du utvide alle leketårn og gi barna dine enda mer lek og moro.

All informasjon er anbefalinger.

Garantierklæring

Garantiyteren, Wickey GmbH & Co. KG (heretter: Wickey), gir kunder en holdbarhetsgaranti på 10 år på alle tredeler på det kjøpte produktet, begrenset til det leverings- og forsendelsesområdet som er angitt i tilbudet. Garantien omfatter en garantiforpliktelse fra Wickey som gjelder gjennområtning av tredeler på det kjøpte produktet på grunn av vind og vær som oppstår i garantitiden. Garantien bortfaller hvis kunden selv eller tredjeperson har forårsaket mangelen på tredelene på grunn av feilaktig montasje eller hvis feilen eller skadene på tredelene er en følge av uriktig bruk eller oppbevaring av kunden selv eller tredjeperson, vandalisme fra kundens eller tredjepersons side, egenskaper ved treet selv eller stormskader. Garantitiden starter når varen mottas. Forbrukerens lovbestemte rettigheter (garantirettigheter og angrerett) begrenses ikke av denne garantien.

Kunden skal sende henvendelser om garantisaker til følgende adresse:
Wickey GmbH & Co. KG
Franz-Savels-Straße 69
52538 Gangelt / Tyskland

For å gjøre det enklere for Wickey å tilordne og behandle henvendelsen, kunden skal sende bilder fra feilene på produktets tredeler, samt en kopi av regningen eller produktnummeret til eBay-tilbudet per brev eller e-post. Dersom garantien gjelder, får kunden gratis tilsendt en erstatning for de mangelfulle tredelene på det kjøpte produktet.

Hvis det verken foreligger en erstatnings- eller en garantisak forbeholder Wickey seg retten til å kreve at kunden skal betale for eventuelle kostnader som er oppstått i forbindelse med denne saken.
Garantierklæringens slutt

Laster...

Sammenlign Produkter

chevron-right