• Laget i Tyskland
 • 10 års garanti¹
 • Frau 1 200 kr gratis frakt*
 • Mer enn 1 million fornøyde kunder

Populære kategorier

Husker av tre

En egen huske i hagen - da går barnas største drøm i oppfyllelse. Med en Wickey-huske av tre gleder du virkelig barnet ditt. Barn i alle aldere synes det er kjempegøy å huske, og sammen med søsken, venner eller naboens barn kan de ha mye moro i hagen, med mye bevegelse og frisk luft.

Huskestativ

Det beste med et huskestativ fra Wickey er muligheten til personlig utforming og utvidelse. Wickeys barnehusker kan oppbygges på flere måter, slik at de gir glede i mange år. En babyhuske kan enkelt byttes ut med et huskesete for barn fra 3-årsalderen.. Når barna så blir større og modigere kan husken for eksempel utvides med turnapparater. Naturligvis kan også flere enn to barn ha det gøy på husken samtidig: Med en stor fugleredehuske eller en komfortabel dobbelhuske kan også søsken og nabobarn svinge seg.

Et huskestativ av tre ser ikke bare fint og naturlig ut, det har også solide bjelker som sørger for den nødvendige sikkerheten. Med hjelp av forankringene som du støper ned i bakken med betong står huskestativet støtt, uansett hvor høyt og kraftig barna husker. Det trykkimpregnerte treet trenger ingen ytterligere overflatebehandling. Bjelkene er sikre og stabile og tåler alle typer vær og alle barnebursdager. Det medfølger en enkel byggeanvisning som gjør det enkelt å sette opp huskestativet. Til stativet velger du et passende huskesete som enkelt festes med kroker. Så kan huskemoroa begynne!

Huske- modeller

Valg av huskestativ avhenger av hvor stor plass du har i hagen din. Hagehusken Aero Star er så kompakt at den også får plass i selv den minste hagen. Hvis du har god plass, har du kanskje lyst til å sette opp en huske med sklie med det samme: Huskestativet Wickey Smart Swift blir raskt en barnefavoritt, for den har både dobbelhuske, bølgesklie og klatrestige. Er du på jakt etter et klassisk huskestativ? Da kan vi for eksempel tilby trehusken Wickey SkyBob, som fås i to størrelser.

Utvidelse av Wickey-husker

En Wickey-huske i hagen gir barnet ditt glede i mange år og utvikler seg med barnet. Huskesetene kan enkelt tilpasses barnas alder, antall og individuelle behov. Til de aller minste finner du i husketilbehøret justerbare babyhusker. Babyer vokser raskt, så derfor kan Wickeys babyhusker enkelt tilpasses etter barnas alder og evner. For barn fra 3 år og oppover er det mulig å montere et barnehuskesete. Her kan også Wickey tilby et stort utvalg rimelige huskeseter av god kvalitet: Blir det et klassisk huskebrett, en fugleredehuske, en dekkhuske eller kanskje en fantasirik hestehuske? Hvis flere barn vil huske samtidig, kan vi enten anbefale en stor fugleredehuske eller en gondolhuske, der to barn sitter overfor hverandre. Aktive barn vil glede seg over en sportslig utvidelse av huskestativet. En av de begge huskene kan enkelt byttes ut med en trapes eller turnringer av tre. Vær kreativ og utform husken selv, helt etter barnas spesielle ønsker.

Visste du? I vår Wickey-nettbutikk finner du alltid det passende husketilbehøret som både er trygt og kjempegøy å leke med. Det inkluderer ikke bare de mange ulike huskesetene og turnapparatene, men også et stort utvalg huskekroker, bakkeforankringer og fallunderlag. Et huskestativ i hagen kan enkelt utvides med en sandkasse, en sklie eller til og med et helt leketårn. Bygg en flott eventyrlekeplass til barna dine, og gled deg over barnas strålende øyne og lykkelige latter.

FAQ

 • Hvilken huske er den beste for hagen?

  Velg en huske som er tilpasset barnets alder, plassen man har og budsjettet. Populære valgmuligheter er enkel- eller dobbelhusker, reirhusker og husker med sklie og klatrevegg. Det er viktig med sikkerhet og kvalitet. Finn derfor kundevurderinger og anbefalinger.

 • Hvordan monterer man en huske?

  Her er noen allmenne anbefalinger om montering av huske: 1. Les bruksanvisningen nøye 2. Legg alle de leverte delene utover hver for seg og sjekk dem etter bruksanvisningen 3. Begynn med monteringen av rammen til husken 4. Sett på huskesetene og husketilbehøret

 • Hvordan bør bakken være under en huske?

  Et egnet underlag bør kunne dempe et fall så godt som mulig. Det kan være f.eks. gress, sand, barkflis eller en flate av gummimatter.

#wickeyadventure

Bli inspirert av våre fornøyde kunder i hele Europa, slik at du kan skape ditt eget lille paradis, eller del ditt Wickey-paradis med andre, ved hjelp av Hashtag #wickeyadventure på Instagram

Sammenlign Produkter

chevron-right