• Laget i Tyskland
  • 10 års garanti¹
  • Frau 1 200 kr gratis frakt*
  • Mer enn 1 million fornøyde kunder

5 års Garanti i tillegg

5 års Garanti i tillegg

Vi har tillit til vårt treverks lange levetid og kvalitet, og vi vil kontinuerlig sikre at barna dine har langvarig glede av produktene våre.

... vise mer
Norsk mva er ikke inkludert i prisen.
Leveringstid: ca. 26/06/24 - 28/06/24
Dette produktet sendes per pakketjeneste. Vær klar over at den oppgitte leveringsdatoen forholder seg til at vi har mottatt betalingen i dag. Den omfatter den interne avviklingen av oppdraget samt frakttiden fram til kunden mottar forsendelsen. Leveringstiden kan avvike i enkelte tilfeller.

5 års garanti i tillegg på ditt Wickey lekestativ eller husken din

Vi har tillit til vårt treverks lange levetid og kvalitet, og vi vil kontinuerlig sikre at barna dine har langvarig glede av produktene våre. Derfor kan vi tilby deg en tilleggsgaranti³ som forlenger den lovbestemte garantitiden til 5 år. Hvis du i tillegg skaffer deg ankrene våre, får du den dermed tilknyttede 10-årige garantien¹ på toppen av det. Det betyr for deg totalt 15 års garanti og for de små en sorgløs barndom med produktene våre.

Produktopplysninger

info
De oppgitte målene kan variere noe.
Productdetails
SKU100005

#wickeyadventure

Bli inspirert av våre fornøyde kunder i hele Europa, slik at du kan skape ditt eget lille paradis, eller del ditt Wickey-paradis med andre, ved hjelp av Hashtag #wickeyadventure på Instagram

Laster...